2815 1560 cj@ror-cj.dk

Budgetter

Regnskab | Budgetlægning | Udvidet gennemgang | Siden 2000

Et godt budget hjælper dig med at tage de rigtige beslutninger

Kan du lave et realistisk budget for din virksomhed? Og kan du bruge det som ledelsesværktøj til at styre virksomheden i den rigtige retning?

Ellers er du hos Råd & Revision i gode hænder, da vi har mangeårig erfaring med at assistere med udarbejdelse af budgetter sammen med dig. Du er den vigtigste aktør i denne proces, da ingen kender virksomheden bedre end du.
Et budget er dit redskab til at simulere hvad der vil ske i fremtiden.

Hvis du kan lægge et realistisk budget og bruge det som et aktivt værktøj i et regnskabsår, er det muligt at se udviklingen på et tidligere tidspunkt, end bogholderiet er i stand til at fortælle. Dermed kan du være i stand til at træffe de rigtige beslutninger hurtigere og i rette tid.

Forudsætninger for et godt budget

For at kunne udarbejde et realistisk budget er det vigtigt at gennemarbejde de forudsætninger der netop for din virksomhed for med de korrekt indarbejdede forudsætninger vil budgettet blive langt mere realistisk.

Det kan give meget værdi at udarbejde et budget. Du får derved nemlig ikke bare et godt redskab til her og nu eller senere. Du får også mulighed for tidligt at tage stilling til forudsætninger og forventninger. Ved at erkende de udfordringer og muligheder, der venter virksomheden, er du godt rustet til fremtiden.

Budgetter indeholder normalt tre dele:

  • Driftsbudget (resultatbudget)
  • Balancebudget (statusbudget)
  • Likviditetsbudget

+45 2815 1560

Vendersgade 1B, 1 th,

7000 Fredericia

Andre ydelser hos Råd & Revision

Du kan læse mere om vores specifikke ydelser ved at trykke på læs mere.

Regnskabsopstilling

Udvidet gennemgang

Råd og Revision i Fredericia

Ring allerede i dag!

Ring til Carsten Jensen